En hoe u zich kunt abonneren op ons volgende nummer.
Cultuur viert de schoonheid en verrukkingen van kaas via onze centerfold-functies. Elk nummer vertelt het unieke verhaal van een kaaswiel of -wig, waarbij de essentie ervan wordt vastgelegd door middel van verbluffende fotografie en deskundige verhalen. Als we nadenken over de centerfolds van 2023, moeten we de ongelooflijke creativiteit en toewijding erkennen van de kaasmakers, fotografen, medewerkers en stylisten die deze beelden tot leven hebben gebracht. Als je net zo gefascineerd bent door deze kazen als wij, vergeet dat dan niet koop een printabonnement om ons volgende nummer bij u thuis te ontvangen.

Innovatie kwestie
Verhalen over het benutten van genetica om betere kaas te veredelen vindt u in het Innovatienummer. Op de middenpagina staat de Finback, een kaas van gemalen kwark die in twee dagen wordt geproduceerd. De missie van de kaasmakerij betekent niet dat de kazen verstoken zijn van geschiedenis en techniek. Integendeel, de nieuwste kaas, de Finback, is het resultaat van Civitello’s vier jaar durende reis naar een arbeidsintensieve kaasmaakstijl, gebruikelijker in Groot-Brittannië en Europa dan in de Verenigde Staten.
Lees hier het volledige verhaal.
Gefotografeerd door Nina Gallant | Gestyled door Madison Trapkin

Hotlist-probleem
In de Hot List Issue zet cultuur negen professionals onder de aandacht die nieuwe wegen in de kaaswereld inslaan. Leer meer over Brebirousse d’Argental, een onderdeel van de d’Argental-familie van zachte, rijke kazen gemaakt van gepasteuriseerde koeien, schapen, geiten of buffel melk. De hele lijn wordt exclusief geproduceerd voor het Duitse voedingsbedrijf Fromi in een kaasmakerij net buiten Lyon, Frankrijk, in samenwerking met kaasmaker Jean-Claude Guilloteau, die ook het Fromager d’Affinois-assortiment brie-achtige kazen maakt.
Lees hier het volledige verhaal.
Gefotografeerd door Nina Gallant | Gestyled door Madison Trapkin | Rekwisieten van Weston Table

Amusante kwestie
Maak je klaar om tijdens de feestdagen indruk te maken op je dierbaren met de leuke tips en recepten in dit nummer. Ontdek het verhaal van Shabby Shoe, een heerlijke geitenkaas in klein formaat die is gemaakt door de hoofdkaasmaker van Blakesville Creamery, Veronica Pedraza, door middel van experimenten en de bereidheid om risico’s te nemen.
Lees hier het volledige verhaal.
Gefotografeerd door Adam DeTour | Gestyled door Kendra Smith
Verwant:
1 Comment
Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!