Ons team kan niet wachten om dit seizoen van deze hapjes te genieten.
Bij elkaar komen met familie kan hoofdpijn opleveren, maar genieten van een decadente hap oude gouda of een klodder mascarpone vereist geen complicaties. Dus terwijl je oudtante je onder druk zet over levenskeuzes, kun je gelukkig in de hypnose vallen van een dromerig kaasplateau. Om je te helpen hebben onze medewerkers hun favoriete keuzes met je gedeeld, zodat jij tijdens de feestdagen ook iets kunt beleven waarbij de leeftijd centraal staat.
Gruyère
Als u op zoek bent naar een klassieke en betrouwbare kaas om tijdens de feestdagen van te genieten, waarom probeert u dan niet Gruyère? CEO en uitgever Matt Thomas zweert bij Le Gruyère, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze smakelijke kaas heeft een smaakvolle punch met zijn unieke mix van zoute en fruitige tonen. Bovendien past het perfect bij dadels op een bord, waardoor een hartige, karamelachtige en zoete bite ontstaat die dit seizoen zeker voor vreugde zal zorgen.

Raclette
Wilt u uw gasten verrassen met een overheerlijk gerecht? Volg het advies van CEO en uitgever Matt Thomas en probeer zelf raclette te maken. Dit culinaire meesterwerk omvat het smelten van de traditionele Zwitserse kaas over verrukkelijke gerechten zoals zachte krieltjes, pittige cornichons en knapperig brood.

rode Havik
National Brand Manager Natalie Herman raadt aan om de Red Hawk-kaas van Cowgirl Creamery uit te proberen als dessert dat past bij zoete wijnen zoals Riesling. De Red Hawk is een zachtgerijpte kaas gemaakt van koemelk en heeft een pittige, romige smaak met een gewassen korst die aards en complex is.

Brillat Savarin
Executive Content Director Mallory Scyphers zegt dat het nooit mis kan gaan als je een drievoudige roomkaas zoals Brillat Savarin combineert met een bruisende champagne om het botervet van je tong te schrobben. De ervaring bootst poprock na, hoewel minder dramatisch en toch feestelijk. Combineer het op een bord met besprenkelde honing, verse bessen en chocolade.

Stilton
Koop een blauw in welke vorm dan ook voor de feestdagen, en je zult er geen spijt van krijgen, legt CEO en uitgever Matt Thomas uit. Zijn doel? Een kruimelige en indrukwekkende Stilton. Hij herinnert zich dat hij als kind tijdens de feestdagen van deze onbekende maar boeiende kaas genoot en houdt de traditie na al die jaren in stand.

Oud Gouda
Of je nu fan bent van oude Gouda op een bord gooien of in een gerecht bakken, één ding is zeker: het zal je humeur opvrolijken als een kerstboom. Shauna Epstein, de Retail Partnerships and Event Manager, geniet graag van hapjes van deze kaas in zijn puurheid, terwijl Ashia Aubourg, de assistent-redacteur, deze graag in de Haïtiaanse Macaroni en Kaas van haar familie bakt.

Comté
Wilt u een vleugje luxe toevoegen aan uw vakantieperiode? Trakteer uzelf op de heerlijke en verfijnde Comté-kaas, aanbevolen door CEO en uitgever Matt Thomas. En wat is een betere manier om ervan te genieten dan door het te combineren met een frisse en verfrissende champagne, perfect om het oudejaarsfeest mee in te luiden? Geloof ons, dit smakelijke duo maakt van uw feest een onvergetelijke ervaring.

Mascarpone
Voeg wat textuur toe aan je kaasplankje met een paar klodders mascarpone, legt National Brand Manager Natalie Herman uit. Crave Brothers biedt een heerlijke chocoladesmaak die ze gebruikt om decadente chocoladetruffels na het eten te maken.

Robiola Bosnië
Als het om vakantiekaas gaat, houdt Digital Strategy Lead Josie Krogh het graag simpel en lekker. Ze houdt van publieksvriendelijke en gemakkelijk te genieten kazen. Haar ultieme favoriet is de romige en verrukkelijke Robiola Bosnia. Als je het op een bord ziet, weet je waar je eerst voor moet gaan.

Als je dit jaar de leiding hebt over het kerstdiner, probeer dan een garnalenscampi te maken en rasp er vervolgens Pepato van Rumiano Cheese Company overheen, legt National Brand Manager Natalie Herman uit. Het geeft je romige pasta een heerlijke zoute en boterachtige smaak.
Verwant: